Edut foursquaressa Kerro kaverille Jaa Facebookissa

Taidetta katettu, olkaa hyvä!

Taidemenut ovat Ateneumin taidemuseon ja HOK-Elannon ravintoloiden yhteistyössä tarjoama kokonaisvaltainen elämys taiteen maailmassa. Taidemenun mukana saat pääsylipun upeaan Sibelius ja taiteen maailma -juhlanäyttelyyn.

Lue lisää

Nauti Zetorin keittiön aidoista mauista

Zetorin seisovasta pöydästä löytyy melkein kaikki perinteiset suomalaisen joulupöydän antimet. Toistakymmentä eri alkuruokaa, lohta, mätiä, sillikaviaaria, savumuikkuja, rosollia jne. Tietenkin joulukinkku oikealla kinkkukastikkeella ja laatikoita.

Lue lisää

Voita liput kahdelle Show&Dinner-iltaan!

Nyt on riemun raikkahin aika! Osallistu Safkiksen marraskuun arvontaan ja voit voittaa liput 17.12. Jukka Kurosen ja Miss Divetin Show&Dinner -iltaan. Palkinto sisältää huikean esityksen ruokineen ja juomineen (arvo 160 €). Osallistu tästä >>

Syö hyvin, edullisemmin!

BBQ HOUSE

Syö hyvin, edullisemmin!

BBQ House tarjoaa 4 € etua pääruoasta. Lisäksi nyt herkutellaan kotimaisen rotukarjan pihveillä. Tuo isä herkuttelemaan sunnuntaina 9.11.!

Lue lisää
Hyvää isänpäivää

KAPPELI

Hyvää isänpäivää

Tee hyvin ja lounasta Kappelissa isänpäivänä 9.11. Vauhdikkaasta musikaalista ja Kappelin MAMMA MIA! -musikaalimenusta nauttii isikin. 

 

Lue lisää
Sadonkorjuu Stone'sissa

STONE'S

Sadonkorjuu Stone'sissa

Nyt nautitaan sesongin parhaasta sadosta, riistasta ja hanasta. Eränkävijän burgertriossa Harvester Triplet on valittavana poroa, nyhtökanaa ja lohta. 

Lue lisää
-3 €:n etu pääruoasta

BRAVURIA

-3 €:n etu pääruoasta

Ota etu talteen ja tule nauttimaan Bravurian bravuureista - puuhiiligrillin mehevistä herkuista ja itse tehdyistä pastoista.

Lue lisää
Muchos Burritos 9,90 €

CHILITOS

Muchos Burritos 9,90 €

Tule tutustumaan meksikolaiseen katukeittiöön! Löydät Chilitoksen kauppakeskus Kaaresta, osana Kylä-ravintoloiden kokonaisuutta.

Lue lisää
Lautaselle kynsilaukkaa

OLOHUONEET JA JYVÄSET

Lautaselle kynsilaukkaa

Suurimmat maut tulevat pienistä asioista, kuten yhdestä valkosipulin kynnestä. Tule hurmaantumaan Olohuoneisiin ja Jyväsiin Valkosipuliviikoille. 

Lue lisää
Show & Dinner  -20 %

ORIGINAL SOKOS HOTEL PRESIDENT

Show & Dinner -20 %

Pikkujoulut Noora Karman, Jaakko Saariluoman ja UIT:n seurassa. Jatkoilla Pressan yökerhossa huippuartisteja. Varaustunnus: PRESSAN SHOW&SAFKA 

Lue lisää
Taksiton pikkujoulu -15 %

SOKOS HOTELS

Taksiton pikkujoulu -15 %

Päätä pikkujoulut tyylillä. Vältä räntäsateinen taksijono ja jää yöksi Sokos Hotelliin. Original Sokos Hotellit viikonloppuisin -15%. Varaa heti! 

Lue lisää
Ruokailijoille kuohuva 2 €

SEVILLA

Ruokailijoille kuohuva 2 €

Tule nauttimaan herkullinen ateria Presidentin tai Pasilan Sevillaan. S-Etukortilla alkuun lasi kuohuviiniä 12cl (myös alkoholiton vaihtoehto) 2 eurolla.

Lue lisää
Hyvän aterian kruunaa

HOK-ELANNON RAVINTOLAT

Hyvän aterian kruunaa

Hyvä viini viimeistelee täydellisen illan. Ensiluokkaiset asiakasomistajaviinit S-Etukortilla 0,75 L 19,90 € (norm. 29,90 €) HOK-Elannon ravintoloista. 

Lue lisää

Palaute | Peruuta kirje | Rekisteriseloste | Päivitä tilausprofiiliasi